Wie ben ik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Wie is Vincent Bijl

Mijn naam is Vincent Bijl en ik ben begeleider van mensen en bedrijven. In mijn coachpraktijk begeleid ik mensen om zich op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Ruim 20 jaar heb ik met veel plezier in grote bedrijven gewerkt waarvan de laatste 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Dat doe ik nu nog steeds. Met mijn 3-jarige coachopleiding heb ik me meer geschoold in het begeleiden van het individu en daar wil ik komende jaren ook verder in groeien. De afwisseling in begeleiden van teams en individuen vind ik voor mij de meest ideale manier om het beste uit mezelf te halen.

Bedrijven ‘recht’ willen zetten’ en mensen weer op het juiste pad willen helpen kenmerkt mij als persoon. Ik ben nieuwsgierig in alle mensen. Ik ben duidelijk en oprecht. Ik combineer mijn nieuwsgierigheid naar “alternatieve’ aanpakken met mijn Westfriese nuchterheid. Ik probeer een aanpak eerst zelf voordat ik een die meeneem in mijn begeleiding.

Tevens ben ik vader van 3 fantastische kinderen, geniet ik van het sociale leven in dorp met vrienden en familie. Ik sport, ik lees en kijk graag films en series. 

Kom in contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Please refresh and try again.

Laten we in contact komen

Vul  het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.